RBA’S

RBA
RBA staat voor ReBuildable Atomizer. Het is de verzamel naam voor de groep van rebuildables. Daarbinnen heb je rebuildable drippers (RDA’s), en rebuildable tanksystemen (RTA’s). Al deze atomizers hebben een buidling deck zodat je jouw eigen gekozen coils en wick kunt gebruiken. De combinaties zijn namelijk altijd persoonlijk. De ene wilt flavour, de ander wilt de grootste wolken blazen!

RTA
RTA staat voor Rebuildable Tank Atomizer. De Tank is de reservoir voor je e-liquid. Dit is het verschil met de RDA. Dat betekend dat je niet telkens je niet telkens hoeft te drippen, maar dat je pas hoeft bij te vullen wanneer je reservoir/tank leeg is. Verder kan je met een RTA je eigen coils kiezen. Sommige hebben 1 coil deck, sommige twee. De bekende maten zijn  22 en 24mm.

RDA
RDA staat voor Rebuildable Dripper Atomizer. De Dripper is dus geen Tank. Er is geen reservoir voor je e-liquid. Wel is er een zogenaamde “Juice Well”. De diepte ervan bepaalt hoevaak je moet drippen. Dit is het verschil met de RTA. Verder kan je met een RDA je eigen coils kiezen. Sommige hebben 1 coil deck, sommige twee. De bekende maten zijn 22 en 24mm. De beste uitgekozen RDA van 2016 is de Goon.