DRIP TIP

510

Drip tips gaan op de top van de verdamper. De verdamper kan een RDA, RTA, of sub-ohm tank zijn, het past allemaal zolang de verdamper een 510 adapter heeft. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende maten, vormen, materialen en stijlen. Terwijl ze klein lijken en onbelangrijk, kan een drip tip grote invloed hebben op de kwaliteit van het dampen.

Boorgat 

Er zijn verschillende boorgaten maten. Standaard of smalle boorgaten zijn voor de flavour chasers. Er komt dan een hoger concentratie damp uit deze drip-tips.Je maakt hiermee geen grote wolken. Brede boorgaten zijn gemaakt voor cloud chasers. Deze maximaliseert de luchtstroom voor de grootste wolken, je verliest daardoor wel smaak.

Materialen

Plastics, Delrin, Teflon worden gebruikt om van warme vapes te kunnen genieten zonder je lippen te verbranden. Metalen, Stainless Steel en Aluminium worden gebruikt omdat ze duurzaam en stevig zijn. Glazen drip-tips zijn voor de flavour chasers, ze behouden de smaak goed. Resin en steen behouden de vape koel en ze zien er ook nog eens waanzinnig uit. Deze zijn het kostbaarste.