vape shop nederland

KLANTENSERVICE

Wij staan voor je klaar no matter what! Heb je vragen over een product, kan je iets niet vinden of wil je
simpelweg meer informatie? Vapestar helpt je graag verder, geen vraag is te gek.

Volg jouw bestelling hier

Vapestar Mail

E-mail

SNEL ANTWOORD?

Voor al jouw vragen over bestellingen of over een product die je wenst mag je ons mailen. Wij streven ernaar jouw vraag binnen 2 dagen te beantwoorden.

[email protected]

RUILEN & RETOURNEREN

Heb je een artikel besteld maar is het niet wat je ervan verwacht? Geen probleem. Je krijgt altijd het volledige bedrag wat je hebt betaald terug. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor jouw rekening.

Is de maat of kleur niet goed? Je kunt het artikel zonder problemen omruilen bij Vapestar. Je kunt het pakket naar ons terugsturen. Geef op je retourformulier aan welk artikel je wilt ontvangen en we sturen het zo snel mogelijk naar je toe. Is het artikel daarna nog steeds niet goed? Neem dan contact op met de klantenservice, wij helpen je dan verder.

Je kunt binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht door ons een verklaring te sturen dat je van de koop af wil zien. Dat kan middels het retourformulier voor herroeping, maar dat hoeft niet. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de producten op eigen kosten te retourneren. De overige voorwaarden zijn hierop ook van toepassing.

Ruilen en retourneren is mogelijk via de webshop. Voor het ruilen en retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling moet de retour worden opgestuurd.
  • Je kunt ook binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht door ons een verklaring te sturen dat je van de koop af wil zien. Dat kan middels het modelformulier voor herroeping, maar hoeft niet. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de producten op eigen kosten te retourneren.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd (passen mag wel).
  • Indien het artikel aantoonbaar gedragen of gebruikt is (meer dan noodzakelijk), dan is de berekende waardevermindering voor de rekening van de klant.
  • De originele kaartjes en labels zijn, indien redelijkerwijs mogelijk, nog bevestigd aan het artikel.
  • Neem bij ruilen of retourneren in de winkel altijd de bon mee.
  • Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd dan worden ook de verzendkosten van de heenzending teruggestort.

Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je een retourformulier en/of bon meestuurt. Het retourformulier kun je op onze site downloaden.

Wil je het artikel ruilen? Dan betaal je voor de nieuwe levering geen verzendkosten. Bij een retour wordt het bedrag binnen 30 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald.

Bij een retour wordt het bedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald. Wij mogen wachten met terug betalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat de producten zijn geretourneerd.

Vapestar heeft het recht om een bedrag terug te storten via een ander betaalmiddel. Dit gebeurt alleen in het geval hier toestemming voor is gegeven door de klant, anders wordt er via hetzelfde betaalmiddel terugbetaald. Hieraan zullen nooit extra kosten verbonden zitten.

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Dan verzoeken wij je vriendelijk om dit binnen 2 weken te melden bij onze klantenservice.

Heb je een andere klacht? Meld dit dan zo snel mogelijk bij onze klantenservice. Je kunt je klacht per mail ([email protected]) indienen. Je klacht zal binnen 7 werkdagen behandeld worden. We sturen je hier per e-mail een bevestiging van.

VERZENDING & LEVERING

Vapestar werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 2 werkdagen.

Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging, dan zal de bezorger proberen het pakket bij de buren aan te bieden. Als de buren het pakket in ontvangst hebben genomen, zal de bezorger een kaartje bij jou in de brievenbus doen met daarop het huisnummer waar het pakket is afgeleverd.

Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat je bestelling dan afleveren op je werk, bij familie of kennissen.

De verzendkosten bedragen €5,95 per bestelling binnen Nederland. Bij besteding boven de €50,- betaal je geen verzendkosten.

Woon je buiten Nederland, maar wil je toch bestellen bij Vapestar? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij kunnen je informeren over verzendkosten en levertijd en je helpen met bestellen.

We streven ernaar om je bestelling binnen 2-3 werkdagen te leveren. Wanneer jouw bestelling wordt verzonden ontvang je van ons een e-mail met daarin een Tracking nummer. Op deze manier kun je precies zien waar je pakketje is, en wanneer het wordt bezorgd.

Wij streven ernaar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Check de actuele status van je bestelling in je account.

Wij streven ernaar alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail over op de hoogte gesteld. Wij zorgen er dan voor dat het bedrag binnen 2-3 werkdagen op je rekening wordt teruggestort.

Privacy Policy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

Privacy Policy >

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn bepaald voor elk overeenkomst zodat het voor ons en jullie duidelijk is hoe het o.a. zit met garantie, aansprakelijkheid en betalen.

Algemene Voorwaarden

Volg ons

Volg ons op Instagram en Facebook voor onze klantenservice en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en aanbiedingen bij Vapestar! #vapestar_nl

Facebook – Instagram